Om Rabattkoll.se

  Om oss

  Rabattkoll.se guidar dig till billigare shopping på nätet. Vårt mål är att samla in alla typer av erbjudanden och sedan paketera och presentera dem på ett sätt som gör det enkelt för dig som besökare att hitta de erbjudanden du söker efter.

  För att hitta rabattkoder och erbjudanden som passar just dig finns tre vägar att gå. Du kan välja att söka på specifika butiker i vår sökfunktion, du kan navigera bland våra kategorier eller så kan du ta en titt i vår butiksöversikt.

  Vi vill att du som besökare alltid ska hitta relevanta rabattkoder och erbjudanden. Därför jobbar vi hårt med att presentera våra butiker, rabattkoder och erbjudanden på ett så smart sätt som möjligt. Vi hoppas att du som besökare märker skillnaden, att du får ut något av att besöka rabattkoll.se. Och att du vill komma tillbaka.

  För att anpassa oss efter marknaden och den tekniska utvecklingen är Rabattkoll.se under ständig utveckling. Om du har förslag på förbättringar, eller synpunkter på eventuella felaktigheter, tar vi tacksamt emot feedback via vårt kontaktformulär.

  Vi erbjuder även möjligheten för dig som besökare att lägga upp rabattkoder eller erbjudanden. Detta gör du snabbt och smidigt i boxen Lägg till rabattkod.

  Rabattkoll.se kan ej hållas ansvariga för eventuella felaktigheter i informationen eller missbruk av densamma.