BeConfiDent

Alla Aktuella Kampanjer hos BeConfiDent

Relaterade Kategorier

Om BeConfiDent

BeConfiDent vill öka människors självkänsla genom ett vitare leende. Och eftersom ett självsäkert leende är viktigt för självförtroendet kan BeConfiDent hjälpa till med med att öka självsäkerheten.

BeConfiDent vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för dig som vill bleka tänderna själv hemma, utan att kompromissa med varken kvalitet eller din säkerhet.

BeConfiDent arbetar endast med leverantörer som är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och BeConfiDent har även krävt att deras leverantörer ska vara godkända av FDA samt att de ska vara ISO certifierade.

BeConfiDent säljer inte enbart tandblekningsprodukter utan levererar även dental utrustning till kliniker runtom i hela Skandinavien. Många av dessa kliniker använder BeConfiDents produkter till sina kunder dagligen och detta vittnar om att BeConfiDent levererar tandblekningsprodukter av absolut högsta kvalitet.

Hos BeConfiDent får du alltid 100% nöjd-kund-garanti. Om du mot förmodan inte är nöjd står med ditt köp står BeConfiDent för returfrakt och återbetalar hela beloppet plus fraktkostnaden.

BeConfiDent tar ditt leende på allvar, gör du?

Hemsida

www.beconfident.se